aurinkopimennysrapu_artikkelikuva

Auringonpimennys Ravussa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Heinäkuussa uusikuu muodostuu Ravun merkissä perjantaina 13.7.2018, ja samalla tapahtuu myös auringonpimennys.

Auringon- ja kuunpimennykset eli eklipsit ovat melko harvinaisia (niitä on yleensä muutaman kerran vuodessa), ja ne osuvat aina uudenkuun tai täydenkuun yhteyteen. Tällöin kuu, maa ja aurinko ovat samassa linjassa keskenään.

Pimennykset ovat huomattavasti tavallista uusikuuta tai täysikuuta voimakkaampia, ja niiden vaikutukset ulottuvat jopa kuuden kuukauden päähän itse tapahtumasta.

Eklipsin vaikutuksen voi havaita erityisen voimakkaana kyseisessä horoskooppimerkissä ja sen vastamerkissä. Eli nyt kun uusikuu muodostuu Ravun merkissä, tämänkertainen Auringonpimennys vaikuttaa erityisen vahvasti Rapuun ja sen vastamerkkiin Kauriiseen.

Oletko Rapu tai Kauris? Saatat parhaillaan olla merkittävän uuden elämänvaiheen kynnyksellä!

Toki myös muilla horoskooppimerkeillä on mahdollisuus päästä osallisiksi näistä voimakkaista elämää uudistavista energioista, ja siihen annan muutaman käytännöllisen vinkin postauksen lopussa.

Sekä uusikuu että auringonpimennys liittyvät muutokseen ja uusiin alkuihin. Nyt on siis loistava ajankohta päästää irti kaikesta vanhasta ja aikansa eläneestä, ja aloittaa jotakin ihan uutta.

Positiivinenkin muutos aiheuttaa yleensä jonkinasteista vastustusta, sillä me ihmiset rakastamme kaikkea tuttua ja turvallista. Muutoksen keskellä onkin hyvä muistaa suhtautua sekä itseensä että muihin ihmisiin erityisen kärsivällisesti ja myötätuntoisesti.

Uusikuu Ravussa liittyy vahvasti kotiin, perheeseen, juuriin, turvallisuuteen, tunne-elämään ja naiseuteen. Erityisesti jos horoskooppimerkkisi on Rapu tai Kauris, saatat olla tämän uudenkuun aikaan normaalia herkempi, ja pintaan saattaa nousta voimakkaita tunteita ja jopa tunnemyrskyjä.

Kuohahtelevilla tunteilla on taipumusta aiheuttaa herkästi turhaa mielipahaa ja draamaa ihmissuhteissa. Jos koet olevasi herkkä aistimaan taivaankappaleiden energioita, voisi olla hyödyllistä valmistautua auringonpimennykseen harjoittamalla tietoista tunteiden tasapainottamista esimerkiksi meditoinnin tai mindfulnessin avulla.

Toisaalta, nostaessaan tunteita ja muistoja pintaan, tämä auringonpimennys tarjoaa otollisen ajankohdan tehdä itsereflektointia ja varjotyöskentelyä, jos se tuntuu sinusta ajankohtaiselta.

Rakkaudelle ja ihmissuhteille auringonpimennys Ravussa voi tarjota kaivattua piristysruisketta.

Jos solmit uuden parisuhteen tämän uudenkuun aikana, se tuntuu todennäköisesti heti kotoisalta, ja sillä on hyvät mahdollisuudet kestää pitkälle tulevaisuuteen. Jo olemassa olevalle parisuhteelle puolestaan tämä eklipsi lupailee vakautta, vahvistumista ja uutta virtaa.

MITEN HYÖDYNTÄÄ AURINGONPIMENNYKSEN ENERGIAA ARKIELÄMÄSSÄ

Energia ohjautuu sinne, mihin huomiosi on kiinnittynyt. Auringonpimennys Ravussa tarjoaa hyvän mahdollisuuden kohdentaa lisää ajatusta ja elinvoimaa erityisesti kotiin, perheeseen ja ihmissuhteisiin liittyviin asioihin. Muutoksen teeman hengessä voi olla paikallaan pohtia, mistä on aika luopua, ja mitä haluat ryhtyä viljelemään elämässäsi.

Järjestä kotiasi

Siisti koti on viihtyisä ja turvallinen koti. Jos kotipesäsi on jäänyt viime aikoina hiukan vähemmälle huomiolle, niin nyt on loistava ajankohta järjestellä paikkoja. Hankkiudu eroon kaikesta sellaisesta, mikä ei enää palvele sinua. Siivoa, karsi, kierrätä, lahjoita, sisusta ja remontoi. Samalla kun kotisi muuttuu entistä ehommaksi, myös oma energiakenttäsi puhdistuu ja uudistuu!

Toivota uusi perheenjäsen tervetulleeksi

Auringonpimennys Ravussa saattaa merkitä muutosta perhepiirissäsi: ehkä joku muuttaa pois, tai ehkä perheeseesi liittyy uusi tulokas. Pyri helpottamaan muutosta omalla asennoitumisellasi. Mitä positiivisemmin ja avoimemmin pystyt suhtautumaan tilanteeseen, sitä paremmin myös muut ihmiset sopeutuvat siihen.

Vaali perinteitä ja muistoja

Tämä uusikuu on hyvä ajankohta vahvistaa juuria, muistella edesmenneitä läheisiä, vaalia perinteitä ja tarvittaessa myös luoda uusia traditioita. Vie kynttilä läheisesi haudalle. Kokkaa rakkaan mummosi lempireseptillä ruokaa samalla kun muistelet häntä. Kutsu perheesi koolle, kaiva vanha valokuva-albumi esille, ja muistelkaa yhdessä vanhoja hyviä aikoja.

Tee pieni lemmentaika!

Mihin asiaan rakkauselämässäsi kaipaat muutosta? Kirjoita toiveesi pienelle paperilapulle, sytytä paperi palamaan ja visualisoi toiveen toteutumista. Käytä palamatonta alustaa, varo polttamasta näppejäsi, ja huolehdi tuuletuksesta! Voit myös haudata paperin maahan, tai heittää sen virran vietäväksi. Eräs supernopea keino on piirtää toive rantahiekkaan, ja antaa aaltojen viedä sen mennessään.

AURINGONPIMENNYKSEN KYNTTILÄRITUAALI

Kynttilärituaali on edellistä hiukan laajempi, mutta silti helppo ja yksinkertainen pieni taianteko, jolla voit houkutella elämääsi lisää rakkautta, vaurautta, terveyttä, tai mitä ikinä haluatkaan.

Valitse kynttilän väri sen mukaan, mitä tavoittelet: punainen maadoittaa, antaa energiaa ja kasvattaa intohimoa, vaaleanpunainen tuo hellyyttä ja romanttista rakkautta, sininen parantaa, helpottaa kommunikointia ja asettaa rajoja, vihreä houkuttelee vaurautta, keltainen tuo iloa ja itsevarmuutta, violetti avaa yhteyksiä henkimaailmaan, musta karkottaa ja suojelee, ja valkoinen sopii kaikkiin tarkoituksiin.

Kaiverra toivomuksesi kynttilän pintaan käyttämällä sanoja, riimuja tai muita symboleja. Tärkeintä on, että sinulla itselläsi on mielessä selkeä kuva siitä, mihin kynttilärituaalilla pyrit.

Jos haluat loitsuun lisää tehoa, voit sivellä kynttilää tarkoitukseen sopivalla yrttiöljyllä, tai hieroa sitä tuoreilla kukilla ja muilla kasvinosilla.

Siankärsämö kukkii nyt komeimmillaan, ja se on tehokas erityisesti rakkauteen, vaurauteen ja suojeluun liittyvissä taioissa. Rakkautta ja intohimoa houkuttelevat myös ruusun terälehdet, ja vehnä lisää hedelmällisyyttä. Apila on varma valinta houkuttelemaan onnea ja menestystä. Kamomilla ja laventeli tuovat loitsuun rauhoittavaa, tasapainottavaa ja parantavaa energiaa.

Sytytä kynttilä uudenkuun päivänä, ja lausu aikomuksesi ääneen. Voit esimerkiksi sanoa: ”Tämän kynttilän myötä kutsun elämääni lisää rakkautta.”

Istu hetki palavan kynttilän äärellä silmät suljettuina, ja visualisoi millaista elämäsi on sen jälkeen, kun toiveesi on toteutunut. Polta kynttilä loppuun joko saman tien, tai parin seuraavan päivän kuluessa (kolme päivää on hyvä aika). Voit hävittää loput kynttilästä hautaamalla sen maahan.

Voit vapaasti muokata tätä kynttilärituaalia vakaumuksesi ja käyttötarkoituksesi mukaan. Jos haluat, voit luoda maagisen ympyrän, polttaa suitsuketta tai nuotiota, tai tehdä rituaalin veden äärellä (veden elementti resonoi oikein hyvin Ravun uudenkuun energioiden kanssa). Voit myös kutsua paikalle esimerkiksi henkioppaita, elementtejä, suojelusenkelin, edesmenneitä läheisiäsi, jumalia tai muuta henkimaailman väkeä, ja pyytää heiltä tukea loitsuusi. Mutta tämä ei ole mitenkään välttämätöntä. Universumi kuulee pyyntösi muutenkin.

Taianomaista ja uudistavaa Ravun Auringonpimennystä sinulle,

♥ Anna ♥

Ps. Olisi kiva kuulla sinun kokemuksiasi auringonpimennykseen ja/tai uuteenkuuhun liittyen. Oletko herkkä aistimaan taivaankappaleiden energioita elämässäsi? Seuraatko elämässäsi kuun ja auringon syklejä? Aiotko suorittaa/tai suorititko jonkinlaisen uudenkuun rituaalin? Kommentoi alapuolelle!

 

LÄHTEET

Liisan Taivaanmerkit: https://liisantaivaanmerkit.blogspot.com/2018/07/kesan-2018-eklipsit-eli-pimennykset.html
Lucetia: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1784840481609794&id=609699899123864
Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/wiki/Auringonpimennys

KUVAT

Pixabay ja Unsplash

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.