elokuuntaroskooppi2_artikkelikuva

Elokuun taroskooppi & voimakivet

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Elokuu on muutokseen kypsymisen kuukausi: se aloittaa vähittäisen laskeutumisen uuteen vuodenaikaan eli syksyyn. Yöt pimenevät meillä täällä pohjoisessakin, ja pääsemme tunnelmoimaan lämpimiä kesäiltoja kynttilöiden ja terassilyhtyjen valossa. Monelle elokuu merkitsee myös loman päättymistä, ja paluuta takaisin arkirutiineihin. Mutta vielä on kesää jäljellä, joten nauttikaamme siitä täysin rinnoin. Auringon energiaa varastot täyteen talvea varten!

Tätä taroskooppia varten nostin jokaiselle horoskooppimerkille oman tarotkortin ja Voimakiven elokuulle 2018.

OINAS: SAUVAT 6 + APATIITTI
Elokuu on Oinaalle voitokas kuukausi. Onnistut projekteissasi niin hyvin, että muutkin panevat sen merkille. Luvassa on kiitosta ja jopa julkista tunnustusta, kuten bonus tai muu palkkio hyvin tehdystä työstä. Mutta ennen kuin voit heittäytyä juhlimaan, sinun on oltava aktiivinen tavoitteiden saavuttamiseksi. Avain onnistumiseen on selkeän ja realistisen päämäärään asettaminen, ja toisaalta luottamus omiin mahdollisuuksiin päästä maaliin hankkeessasi. Kuukauden Voimakiveksi Oinaalle sopiikin hyvin apatiitti, joka selkiyttää visioita ja vahvistaa itseluottamusta. Se myös puhdistaa ja tasapainottaa auraa, sekä kohottaa värähtelytasoa.
Kuukauden vahvistus: Saavutan tavoitteeni.

HÄRKÄ: MIEKKOJEN KUNINGATAR KÄÄNTEISENÄ + ORANSSI KALSIITTI
Maanläheinen ja käytännöllinen Härkä saattaa elokuussa painiskella hämmentävien ja ristiriitaistenkin ajatusten kanssa. Ehkä yrität tehdä tärkeän päätöksen nojautuen liiaksi järkeen, jolloin viisas sisimpäsi vetää käsijarrun pohjaan? Kuukauden Voimakivesi on maadoittava ja sakraalichakraa (2. energiakeskus) avaava oranssi kalsiitti. Se kutsuu sinua ottamaan tunteet mukaan päätöksentekoon, ja rohkaisee sinua visualisoimaan itsellesi upean tulevaisuuden. Älä tyydy liian vähään, vaan uskalla unelmoida isosti.
Kuukauden vahvistus: Kuuntelen sydäntäni.

KAKSONEN: AURINKO + SIMPUKKA
Jos Kaksonen on odottanut Universumilta vihreää valoa johonkin asiaan, niin tässä se nyt tulee! Aurinko värähtelee voimakkaasti uutta luovaa, positiivista ja leikkisää energiaa, jonka siivittämänä hanke kuin hanke onnistuu melkein kuin itsestään. Olipa kyse työasioista, ihmissuhteista tai hyvinvoinnista, Aurinko on aina hyvä merkki siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan. Kuukauden kivenä simpukka kutsuu sinua tutkimaan tunnemaailmaasi, ja rohkaisee sinua avautumaan läheisillesi. Toiveesi voidaan kuulla vain, jos lausut ne ääneen.
Kuukauden vahvistus: Minä onnistun!

RAPU: KOHTALONPYÖRÄ KÄÄNTEISENÄ + AVENTURIINI
Ravun kuukauden Voimakiveksi nousi aventuriini, joka liitetään perinteisesti rahaonneen. Yhdessä käänteisen Kohtalonpyörän kanssa tämä kivi neuvoo sinua harkitsemaan tarkkaan, mihin sijoitat rahasi elokuussa. Voisi olla hyvä idea odotella vielä hetkinen suhdanteiden paranemista. Jos joudut tekemään jonkin tärkeän sopimuksen tai kauppakirjan, lue se huolellisesti ennen allekirjoittamista. Vaikka Ravun elokuu ei ole talousasioiden kannalta paras mahdollinen, pidä mielessä vanha viisaus: silloin kun rahapelit eivät tuo onnea, sitä on roppakaupalla rakkaudessa.
Kuukauden vahvistus: Minulla on riittävästi.

LEIJONA: MIEKKOJEN PRINSSI + AMETISTI
Miekkojen Prinssi kutsuu vahvatahtoista Leijonaa kiinnittämään elokuussa enemmän huomiota tapaansa kommunikoida. Ethän jyrää toisia mielipiteilläsi, vaan jätät tilaa myös muiden näkemyksille? Keskity tietoisesti kuuntelemaan, mitä keskustelukumppanillasi on sinulle sanottavaa (aika useinhan emme malta kuunnella, kun meillä on niin kiire pohtia seuraavaa repliikkiämme). Ja pidä mielessä, että asiat ovat harvoin mustavalkoisia. Samaan tilanteeseen voi päteä useampikin ”totuus”. Ota mestarikivi ametisti mukaan meditointihetkeesi, ja laajenna näkökulmiasi.
Kuukauden vahvistus: Olen avoin.

NEITSYT: MIEKAT 9 KÄÄNTEISENÄ + KARNEOLI
Jos ahdistavat ajatukset ja stressi uhkaavat elokuussa viedä yöunesi, ota karneoli ja oranssi väri avuksesi. Ihmismielellä on taipumusta pyöritellä helposti kärpäsestä härkäsen, jos sille vain antaa tilaisuuden. Murehtimisesta ei ole mitään hyötyä, ellei se rohkaise sinua etsimään ongelmaasi ratkaisua. Sen sijaan asioiden märehtiminen ja vatvominen vaikuttaa negatiivisesti energiatasoosi ja yleiseen hyvinvointiisi. Kuukauden Voimakiveksi noussut karneoli on kuuluisa terveyttä edistävistä ominaisuuksistaan. Se lisää vastustuskykyä (tärkeää stressissä!), tasapainottaa sakraalichakraa ja poistaa äitiyteen liittyviä tukoksia. Karneolin oranssi väri vahvistaa elinvoimaa, kohottaa itsevarmuutta ja rohkaisee toimintaan.
Kuukauden vahvistus: Löydän ratkaisun.

VAAKA: MALJAT 6 + KUUKIVI
Vaa’alle elokuu saattaa tarjota mahdollisuuden sukeltaa muistoihin ja nostalgiaan. Ehkä luvassa on sukukokoustelua lapsuuden maisemissa, törmäät kadulla ex-rakastettuusi, tai saat yllättävän puhelun vanhalta ystävältäsi. Kuukauden Voimakiveksi noussut kuukivi muistuttaa, että muistot ovat kaksiteräinen miekka. Niissä on mukava viivähtää silloin tällöin, mutta menneiden perään ei kannata jäädä haikailemaan. Tärkeintä on se, mitä on tässä ja nyt.
Kuukauden vahvistus: Tunnen itseni.

SKORPIONI: MIEKAT 6 KÄÄNTEISENÄ + ONYKSI
Elokuu tarjoaa Skorpionille mahdollisuuden irtautua lopullisesti menneisyyden painolastista, ja jatkaa eteenpäin. Nyt on korkea aika kääntää uusi lehti elämässäsi! Ensimmäinen askel voi tuntua vaikealta, mutta kunhan se on otettu, asiat lähtevät rullaamaan eteenpäin ja huomaat palasten loksahtavan paikoilleen. Kuukauden Voimakiveksi nousi onyksi, joka vahvistaa juurichakraa ja auttaa sinua valamaan elämääsi uuden, entistä tukevamman perustan. Se myös auttaa sinua selkiyttämään henkilökohtaisia rajojasi, ja auttaa keskittymään olennaiseen.
Kuukauden vahvistus: Jatkan rohkeasti eteenpäin.

JOUSIMIES: SAUVAT 10 + UNAKIITTI
Jousimiehelle elokuu saattaa tuntua loputtomalta puurtamiselta, ja mieleesi voi jossain vaiheessa nousta epäilys, onko kaikki vaiva sittenkään sen arvoista. Tässä vaiheessa ei kannata kuitenkaan luovuttaa, sillä maaliviiva häämöttää jo nurkan takana. Sauvat 10 muistuttaakin sinua priorisoinnin tärkeydestä: keskity vain yhteen asiaan kerrallaan, ja karsi kaikenlainen ei-niin-välttämätön pois tehtävälistaltasi. Kuukauden Voimakivi unakiitti puolestaan kutsuu sinua kiinnittämään enemmän huomiota omaan hyvinvointiisi. Se on maadoittava ja sydänchakraa tasapainottava kivi, joka kannustaa sinua vahvistamaan luontoyhteyttäsi ja kuuntelemaan sydämesi johdatusta.
Kuukauden vahvistus: Minä riitän.

KAURIS: MIEKAT 3 KÄÄNTEISENÄ + LUMIKVARTSI
Miekat 3 kutsuu Kaurista työstämään elokuussa sydämen asioita. Menneistä pettymyksistä on nyt aika päästää irti, jotta voisit jatkaa elämässäsi eteenpäin. Näe tapahtunut niin monelta kantilta kuin mahdollista, ja yritä olla ymmärtäväinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan. Kukaan ei ole täydellinen; me kaikki olemme täällä oppimassa. Hyväksy avoimesti kaikki esille nousevat tunteesi, äläkä tukahduta kiukkuasi. Myös vaikeat tunteet menevät ohi aikanaan. Jos asian käsittely tuntuu sinusta todella vaikealta, kysy itseltäsi millaista tukea tarvitset päästäksesi eteenpäin. Kuukauden Voimakiveksi noussut lempeä Lumikvartsi on muinaissuomalainen pyhä kivi. Sen rauhoittava värähtely poistaa tehokkaasti kielteisyyttä, ja auttaa sinua ylittämään omat rajoituksesi.
Kuukauden vahvistus: Annan anteeksi.

VESIMIES: HALLITSIJATAR + SODALIITTI
Hallitsijatar kutsuu Vesimiestä elokuussa maadoittumaan, ja kuuntelemaan intuition johdatusta. Sinulla saattaa Vesimiehenä olla taipumusta tempautua ajatustesi vietäväksi, mutta liiallinen ”oman pään sisällä eläminen” tai ”tutkijankammioon hautautuminen” ei ole pidemmän päälle hyväksi. Tasapainota itseäsi meditoimalla luonnon rauhassa, ja vahvistamalla fyysisiä aistejasi esimerkiksi nauttimalla hyvästä ateriasta ystävien seurassa. Kävele ulkosalla paljain jaloin niin usein kuin mahdollista! Kuukauden Voimakivenä sodaliitti vahvistaa kurkkuchakraa (itseilmaisu ja sosiaalisuus!), edistää intuitiivisten viestien kuulemista ja suojelee sähkömagneettiselta säteilyltä.
Kuukauden vahvistus: Olen läsnä.

KALAT: MALJAT 9 + SININEN PITSIAKAATTI
Kaloilla on elokuussa hyvät mahdollisuudet työstää toiveitaan ja unelmiaan, ja myös nähdä niiden toteutuvan. Maljat 9 on tarotpakan klassinen toivomuskortti, joka kannustaa sinua kuiskaamaan unelmasi tähdenlennon perään. Ja kuukauden Voimakiveksi noussut sininen pitsiakaatti auttaa sinua ottamaan tarvittavia askelia toiveen toteutumiseksi. Pitsiakaatti vahvistaa kurkkuchakraa, ja rohkaisee sinua kommunikoimaan toiveesi julki. Jos olet menossa tärkeään neuvotteluun kuten työhaastatteluun, sujauta kivi taskuusi selkiyttämään ajatuksenjuoksuasi, ja helpottamaan julkista esiintymistä.
Kuukauden vahvistus: Minä uskallan!

Lämmintä ja tunnelmallista elokuuta sinulle,

♥ Anna ♥

 

LUE MYÖS:

Ylipappi kutsuu sinua etsimään todellista itseäsi

Lumoisa testaa: meditointisovellukset älypuhelimeen ja tablettiin

Intuitio on kuudes aistimme

TESTAA ITSESI!

Tiedätkö minkä värinen on aurasi? Tee Lumoisan testi!

Testaa kuinka intuitiivinen olet!

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.