taroskooppi_kansi_UUSI

Heinäkuun taroskooppi!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Horoskooppi + tarotennuste = taroskooppi! Katso Lumoisan taroskoopista, mitä aurinkomerkillesi on luvassa heinäkuussa 2018.

OINAS: YLIPAPPI

Tulisieluisena Oinaana sinulla voi olla taipumusta ”painaa sata lasissa”, jolloin intuition hienovaraiset viestit jäävät ehkä huomaamatta. Mutta heinäkuussa kuudes aistisi suorastaan huutaa sinulle, etkä voi olla noteeraamatta tiellesi asetettuja merkkejä. Jos siis pohdit, mihin suuntaan lähtisit tai onko valitsemasi tie oikea, luota Sisäiseen Viisauteesi. Tässä kuussa olet itsesi paras mentori.

HÄRKÄ: LANTTIEN RITARI KÄÄNTEISENÄ

Jos projektisi ei suju toivomallasi tavalla, voisi olla paikallaan pysähtyä tekemään väliarviota. Oletko juuttunut liiaksi yksityiskohtiin, jolloin ensisijainen tavoite on päässyt hämärtymään? Tai ehkä yrität itsepäisesti selvitä kaikesta yksin, vaikka tarvitsisit apua? Palauta mieleesi, mitä olit tekemässä ja miksi. Projektisi voisi saada uutta potkua myös uudesta yhteistyökuviosta, tai ideariihestä kollegan tai ystävän kanssa.

KAKSONEN: MALJOJEN KUNINGATAR KÄÄNTEISENÄ

Maljojen Kuningatar kutsuu sinua tarkkailemaan tapaasi kommunikoida. Pohdi, miten asetat sanasi silloin, kun joku kääntyy puoleesi sydämen asioissa. Ilmamerkeille tyypilliseen tapaan saatat järkeistää ongelman, ja puskea liiaksi omaa ratkaisumalliasi sen sijaan, että antaisit toiselle tilaa käsitellä omia tunteitaan ja ajatuksiaan sinun olkapäätäsi vasten. Tunneasioita ei voi ratkaista kylmällä logiikalla, vaan tarvitaan kärsivällisyyttä ja empatiaa.

RAPU: MALJAT 7 KÄÄNTEISENÄ

Tunteellisen ja herkän Ravun heinäkuun kortti on Maljat 7 käänteisenä. Tuntuuko sinusta, ettet osaa päättää mihin ryhtyisit, koska vaihtoehtoja on niin paljon? Vedä pitkää tikkua! Älä pelkää tarttua johonkin, mikä tuntuu sinusta kokeilemisen arvoiselta. Sanotaan, että väärä valinta on kiertotie oikeaan suuntaan. On aika ryhtyä tuumasta toimeen, ja antaa unelmille mahdollisuus toteutua.

LEIJONA: OIKEUS

Leijonan heinäkuun kortiksi nousi tarotpakan 11. valttikortti, Oikeus. Tässä kuussa Karma on puolellasi, joten on hyvä aika tehdä päätöksiä ja solmia oikeudellisia sopimuksia. Voi myös olla, että saat viimein hyvitystä jostakin aikaisemmin kokemastasi vääryydestä.

NEITSYT: MALJAT 3

Velvollisuudentuntoisen Neitsyen heinäkuun kortti on Maljat 3. Se muistuttaa sinua rentoutumisen ja juhlistamisen tärkeydestä. On aika unohtaa tehtävälistat ja pyykkivuoret, kutsua parhaat ystävät koolle, ja viettää iloinen ilta hyvässä seurassa. Velvollisuudet joutavat hetken aikaa odottaa. Juhlista saavutuksiasi. Juhlista kesää. Juhlista elämää!

VAAKA: MALJAT 4 KÄÄNTEISENÄ

Diplomaattisen ja rauhaa rakastavan Vaa’an kortiksi nousi Maljat 4 käänteisenä. Jos sinusta tuntuu, että elämäsi/työsi/parisuhteesi on kadottanut parhaan kipinän ja uhkaat vajota tylsyyteen ja apatiaan, voi olla aika hiukan keikuttaa venettä. Tee jotakin arkirutiineista poikkeavaa, ja huomaa välitön muutos energiatasossasi. Jo pieni poikkeaminen tutuista toimintatavoista voi saada ihmeitä aikaan.

SKORPIONI: KUU KÄÄNTEISENÄ

Varo suotta ruokkimasta pelkojasi ja epäilyksiäsi. Sen sijaan voisi olla paikallaan kääntää katse sisäänpäin, ja työskennellä mielen mörköjen kanssa. Ehkä puolisosi ei ole niin petollinen kuin kuvittelet, vaan peilaat häneen omaa epävarmuuttasi. Älä syyllistä itseäsi, vaan kohtaa negatiiviset tunteesi avoimesti ja myötätuntoisesti. Kukaan ei ole täydellinen. Me kaikki olemme täällä kasvamassa.

JOUSIMIES: VAUNUT KÄÄNTEISENÄ

Vaunut kutsuu sinua tarkastelemaan suuntaasi ja prioriteettejasi. Ehkä tunnet olevasi hiukan eksyksissä jollakin elämänalueella? Ehkä sinusta tuntuu, että olet menettänyt tilanteen hallinnan? Jos näin on, pysäytä meno ja ota reilusti pari askelta taaksepäin saadaksesi asioihin laajemman näkökulman. Voisi olla hyödyllistä pohtia, kuka tai mikä elämääsi ohjailee, ja onko suunta sinulle ja läheisillesi paras mahdollinen.

KAURIS: MIEKKOJEN ÄSSÄ

Heinäkuu tuo sinulle mukanaan kuningasidean, tärkeän oivalluksen, tai yllättävän paljastuksen. Se saattaa olla merkittävä positiivisen muutoksen avain, jos vain päätät tarttua siihen. Joskus totuus sattuu. Mutta samalla se myös vapauttaa jumiutunutta energiaa, ja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa jotakin kestävämpää.

VESIMIES: MALJAT 8 KÄÄNTEISENÄ

Etkö osaa päättää, pitäisikö jäädä vai lähteä? Kuulostele sisintäsi, ja pohdi miten nykyinen tilanne palvelee sinun korkeinta parastasi. Entä millaisia ajatuksia ja tuntemuksia muutos sinussa herättää? Jos koet, että muutoksen pelko pidättelee sinua paikoillaan, voisi olla hyvä listata konkreettisia keinoja siirtymävaiheen helpottamiseksi.

KALAT: MIEKAT 7 KÄÄNTEISENÄ

Jokin saa heinäkuussa omatuntosi kolkuttamaan, ja joudut pohtimaan miten suhtaudut asiaan. Järkeily ja itsekontrolli eivät välttämättä ole Kalojen luontainen vahvuus, joten tilanne saattaa tuntua sinusta vaikealta ratkaista. Antaudutko houkutukselle, ja kärsit seuraukset myöhemmin? Vai peräännyt tilanteesta, ennen kuin näppisi palavat?

♥ Anna ♥

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.