intuitiotesti_artikkelikuva

Testaa kuinka intuitiivinen olet!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
0%

Uskotko sattumaan?

Mikä seuraavista kuvaa parhaiten harrastuksiasi?

Valitse yksi neljästä klassisesta elementistä

Sinun pitää tehdä tärkeä päätös. Mihin ratkaisusi lopulta perustuu?

Onko sinulla ns. yliluonnollisia kokemuksia?

Mikä näistä tarotkorteista vetää sinua eniten puoleensa?

Uskotko enneuniin?

Mikä näistä kivistä vetää sinua eniten puoleensa?

Mikä näistä lausahduksista sopii sinuun parhaiten?

Olet menossa töistä kotiin, kun sinulle tulee yhtäkkinen päähänpisto poiketa tavanomaiselta reitiltäsi. Mitä teet?

Testaa, kuinka intuitiivinen olet!
Olet Ylipapitar!

Onneksi olkoon, olet intuition Ylipapitar! Tarotpakan Ylipapitar on oraakkeli, meedio ja noita, joka symboloi intuitiivista tietämistä ja yhteyttä henkisemmille tasoille. Hän on kanava, joka välittää henkimaailman viestejä ihmisten maailmaan. Sinulla on luontaisesti vahva intuitio, jota olet harjaantunut kuuntelemaan ja noudattamaan. Tiedät kokemuksesta, ettei Sisäinen Kompassisi johda sinua ikinä harhaan, joten kuuntelet sitä tarkasti. Voi olla, että sinulla on vahvan intuition lisäksi myös selvänäköisyyden lahja tai meedion kykyjä. Vahvistamalla intuitiivista puoltasi voit kehittää edelleen taipumustasi toimia välittäjänä arkimaailman ja henkisempien todellisuudentasojen välillä. Ole ylpeä itsestäsi ja lahjastasi, ja anna valosi loistaa maailmaan!
Olet Liisa Ihmemaassa!

Muistatko Liisan, sen aivan tavallisen pikkutytön, joka eräänä päivänä tipahti kaninkoloon, ja päätyi elämänsä seikkailuun? Kyseessä on lastensatu, mutta se kuvaa myös osuvasti henkisellä polulla kulkemista. Olet kiinnostunut henkisistä asioista, ja sinusta on mukava pohtia Elämän Suuria Kysymyksiä. Intuitiosi viestii sinulle selkeästi aina silloin, kun maltat pysähtyä kuuntelemaan sitä. Mutta maailmassa on niin paljon kaikkea muutakin, ettet aina ehdi kiinnittää sisäiseen ääneesi kovin paljon huomiota. Ja joskus kyllä kuulet sen, mutta et välttämättä tule noudattaneeksi sitä. Ehkä tunnet hiukan epävarmuutta sen suhteen, osaatko erottaa kuudennen aistisi viestit muista päässäsi pyörivistä ajatuksista ja tuntemuksista. Muista, että intuitio vahvistuu harjoittelemalla. Ja mitä selkeämmin se erottuu, sitä helpompi siihen on luottaa. Sinulla on kaikki edellytykset oppia tulkitsemaan Sydämesi Kompassia, kunhan vain raivaat kalenteristasi hieman aikaa intuitiivisille harjoituksille. Tehokkaita keinoja kuudennen aistin vahvistamiseen ovat muun muassa meditointi, mindfulness ja jooga. Uskalla haastaa itsesi, kyseenalaista kaikki ja säilytä avoin mieli.
Olet Prinsessa Ruusunen!

Voi olla, että intuitiosi uinuu tällä hetkellä Ruususen unta. Olet ehkä kasvanut sellaisessa ympäristössä, jossa sinua ei ole kannustettu unelmoimaan, olemaan luova ja käyttämään mielikuvitustasi. Tällöin intuitiivinen puolesi on saattanut jäädä loogisen ajattelun ja fyysisten aistien jalkoihin, ja olet unohtanut miten sitä käytetään. Mutta ei hätää! Intuitio on jokaisen ihmisen sisäsyntyinen ominaisuus, eikä se häviä minnekään vaikka se tilapäisesti pääsisikin hieman heikkenemään. Voit herätellä kuudennen aistisi muutaman yksinkertaisen harjoituksen avulla, jos vain haluat. Ja koska teit tämän testin, uskon että olet kiinnostunut paneutumaan asiaan. Jos olet tottunut käsittelemaan asioita ajattelevan mielesi avulla, lähde kirjastoon penkomaan aiheesta lisätietoa. Myös internetistä löytyy runsaasti vinkkejä siitä, miten intuitiota voi vahvistaa. Avainsanoja ovat tietoinen läsnäolo ja hyvä itsetuntemus. Näitä voi lähteä kehittämään esimerkiksi säännöllisen meditointiharjoittelun avulla. Sinulla on jännittävä löytöretki edessäsi!

Share your Results:

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

9 ajatusta aiheesta “Testaa kuinka intuitiivinen olet!”

 1. Paluuviite: 5 tehokasta harjoitusta intuition vahvistamiseen - LUMOISA TAROT

 2. Paluuviite: Tiedätkö, minkä värinen on aurasi? Tee Lumoisan testi! - LUMOISA TAROT

 3. Arja Patronen

  Mielenkiintoinen tulos, usein noudatan hetken mieleeni noussutta ajatusta, ja myöskin edesmennyt äitini, ja puolisoni ovat käyneet tervehtimässä. Minusta se on ihan luonnollista, toivoisin vain useammin vierailuja 🙂

 4. Tarja Vuorinen

  Kasvatti äitini ja lasteni isä käynyt unissa usein vierailulla. Vaistoan etukäteen useasti miten asiat menee.

 5. Sirpa Pulkkinen

  Kiitos! Vaistoaa useinkin kuinka asiat tulee menemään.Olen herkkä,tunteellinen ihminen Rapu❤

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.