joulukuun_taroskooppi_artikkelikuva

Joulukuun taroskooppi *ohjausta enkeleiltä!*

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Ihana joulukuu on täällä taas! Kyllä, olen aina ollut jouluihminen (Lumoisan joulutestin mukaan Enkeli), ja rakastan tätä vuodenaikaa kynttilöineen, joulutorttuineen ja ikkunoista kurkistelevine tonttuineen.

Talven pimeyden keskellä on vaan niin mukava virittäytyä juhlan tunnelmaan, koristella kotia ja seurailla lasten riemua. Ja kun vuodenvaihde lähestyy, ajatukset suuntautuvat myös tulevaa vuotta kohti.

Joulukuun taroskoopin valtasivat ihanat enkelit (korttipakka on Daily Guidance From Your Angels Oracle), joten tällä kertaa on luvassa lempeitä ja korkeavärähteisiä viestejä kullekin horoskooppimerkille.

Lumoavaa ja maagista joulun odotusta Sinulle,
♥ Anna ♥

Oinas: kuuntele

Menevää Oinasta pyydetään hiljentämään tahtia. Pysähdy ja kuuntele, mitä enkelit yrittävät sinulle viestiä. Joulukuun kultainen sääntö voisi olla: puhu vähemmän, kuuntele enemmän. Stressaantuneina meillä on taipumusta hössöttää, huolehtia ja sinkoilla sinne tänne, mutta nyt voisi olla hyvä ajatus hengähtää vähän. Voit luottaa siihen, että toiveesi on kuultu, ja siihen vastataan. Kunhan vain maltat pysähtyä kuuntelemaan.

Härkä: yrittäjyys

Käytännöllistä ja varovaista Härkää rohkaistaan joulukuussa pohtimaan yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisuutta. Jos sinusta tuntuu, ettet voi nykyisessä asemassasi voi käyttää luovuuttasi ja intuitiotasi riittävän vapaasti, oman liiketoiminnan perustaminen voisi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Sinulla on enkelien tuki takanasi.

Kaksoset: vetovoiman laki

Enkelit haluavat muistuttaa Kaksosia joulukuussa vetovoiman laista. Sen mukaan me ihmiset vedämme puoleemme niitä asioita, joiden kanssa ajatuksemme resonoivat parhaiten. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ajattelet positiivisia ja rakkaudellisia ajatuksia, houkuttelet elämääsi lisää iloa ja rakkautta. Jos taas keskityt siihen, mikä elämässäsi on huonosti tai mitä sinulta vielä puuttuu, vedät puoleesi puutetta ja vastoinkäymisiä. Valitse ajatuksesi viisaasti!

Rapu: itsevarmuus

Perhekeskeinen Rapu saattaa joulukuussa löytää itsensä tilanteesta, jossa tarvitaan ystävällistä mutta jämäkkää lähestymistapaa. Ehkä perheenjäsenten välille uhkaa joulupöydässä kehkeytyä sanaharkkaa, ja sinua kutsutaan sovittelijan rooliin. Tai ehkä joku päättää paheksua äänekkäästi ammatinvalintaasi, elämänkatsomustasi, puolisoasi tai juhlamekkoasi kesken leppoisan illanvieton. Älä antaudu egosta nousevien tunteiden vietäväksi, vaan haasta itsesi kohtaamaan tilanne rauhallisesti ja myötätuntoisesti. Enkelit ovat tukenasi, kun ilmaiset itsevarmasti oman totuutesi.

Leijona: raikas ilma

Oletko viime aikoina viettänyt enimmän osan ajasta neljän seinän sisällä? Jos näin on, niin nyt on korkea aika lähteä ulos haukkaamaan raitista ilmaa! Enkelit muistuttavat, että kehosi tarvitsee puhdasta, happirikasta ilmaa voidakseen hyvin. Luonnossa liikkuminen lataa akkuja, ja auttaa säilyttämään hyvän vireystason pimeiden talvikuukausien ylitse. Jos et pääse ulos, avaa ikkuna!

Neitsyt: vapauta ja antaudu

Tarkalla ja järjestelmällisellä Neitsyellä on joskus taipumusta jäädä jumiin haastaviin yksityiskohtiin, ja tuolloin metsä hämärtyy puilta. Enkelit kannustavatkin sinua irrottamaan otteesi siitä, mihin ikinä oletkaan takertunut, ja antautumaan heidän ohjaukseensa. Palauta kokonaiskuva mieleesi.

Vaaka: lapsi

Enkelit kannustavat diplomaattista Vaakaa viettämään joulukuussa runsaasti aikaa lasten kanssa. Lapset voivat olla omia tai ystäviltä lainattuja (voi kuinka pienten lasten vanhemmat arvostavat hoitoapua joulukiireiden keskellä!), tai voit viettää enemmän aikaa Sisäisen Lapsesi kanssa. Lasten kanssa oleminen on ihanan vapauttavaa: voit olla oma itsesi, ja heittäytyä leikkimään ja hassuttelemaan. Rakkaus, läheisyys ja huomio ovat sitä paitsi paras joululahja, minkä voit lapselle antaa.

Skorpioni: perhe

Onko sinulla jokin selvittämätön ristiriita perheenjäsenesi tai ystäväsi kanssa? Enkelit muistuttavat, että joulukuu on mitä parhainta aikaa anteeksiannolle ja eheytymiselle. Elämä on yksinkertaisesti liian lyhyt vihanpitoon, eikä kukaan meistä ole täydellinen. Vapaudu negatiivisuuden kahleista, ja tee sovinnonele vaikka lähettämällä hänelle kaunis joulukortti.

Jousimies: palkitse itsesi

Olet ollut tänä vuonna niin kilttinä, että voit hyvällä syyllä kääntyä lahjatoiveinesi Joulupukin puoleen! Enkelit muistuttavat sinua siitä, että on tärkeää huolehtia antamisen ja vastaanottamisen välisestä herkästä tasapainosta. Älä kursaile, vaan ota kehut ja kiitokset vastaan iloisesti hymyillen. Sinä olet ne ansainnut!

Kauris: häät

Enkelit kannustavat Kaurista avaamaan joulukuussa sydämensä rakkaudelle. Ehkä kohtaat kaupan kassajonossa ihmisen, joka saa sukat pyörimään jaloissasi. Tai ehkä kumppanisi yllättää sinut uudenvuodenaattona kosinnalla. Kun kaksi sielua sitoutuvat jakamaan elämänpolun ja kasvamaan yhdessä, talven pimeys ja kylmyyskään eivät tunnu missään!

Vesimies: runsauden suihku

Omissa ajatuksissaan viihtyvälle Vesimiehelle talousasioiden hoitaminen ei välttämättä ole sitä kaikkein houkuttelevinta puuhaa. Enkelit huomauttavatkin, että jos rahatilanteesi on päässyt viime aikoina notkahtamaan, nyt on hyvä hetki kiinnittää asiaan huomiota. Pyydä enkeleitä auttamaan sinua rahaan liittyvien negatiivisten uskomusten purkamisessa, ja toivota runsaus tervetulleeksi elämääsi.

Kalat: puhdista ja detoksaa

Herkällä ja tunteellisella Kaloilla voi joskus olla taipumusta laiminlyödä omaa hyvinvointiaan esimerkiksi lohtusyömisen kautta. Enkelit haluavat tuoda esille, ettei itsensä turruttaminen esimerkiksi ruoan tai päihteiden avulla ole oikea tapa käsitellä vaikeita tunteita, vaan on tärkeää etsiä rakentavampia keinoja. Enkelit lupaavat auttaa sinua huoliesi kanssa, ja kannustavat sinua olemaan rakastavampi itseäsi kohtaan.

Testaa itsesi

Tee Lumoisan joulutesti!

Minkä värinen on aurasi?

Testaa, kuinka intuitiivinen olet!

Testaa, kuka taropakan kuningattarista olet!

Lue lisää

Varjotyöskentely (osa 1): energiat liikkeelle kehon ja kodin puhdistamisella

Se Oikea auttaa sinua kasvamaan ihmisenä

Ekologisuus on osa henkistä polkua

Tarotin ABC: Mitä tarot on? (osa 1)

Kuvat

Artikkelin kuvat ovat omia, ethän käytä niitä ilman lupaa.

 

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.