syyskuuntaroskooppi_artikkelikuva

Syyskuun taroskooppi

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Ihana syyskuu on täällä taas! Syksy tuo aina tullessaan lupauksen uusista mahdollisuuksista, ja moni aloittaakin opiskelut tai uuden harrastuksen. Lomat ovat ohi, ja arki alkaa asettua rutiineihinsa.

Pimenevissä illoissa on kiva tunnelmoida pehmeää kynttilänvaloa vaikka kotiterassilla, juoda höyryävää yrttiteetä (tai viinimarjamehua, jos syysflunssa on päässyt iskemään) ja käpertyä hiukkasen sisäänpäin. Pysähtyä ja kuulostella niitä omia sisäisiä tuntemuksia ja ajatuksia, joihin ei ehkä kesällä tullut niin kiinnitettyä huomiota.

Kansainvälisessä tarotyhteisössä syyskuun teemana on monilla itsensä rakastaminen eli self-love september. Jos olet kiinnostunut sukeltamaan aiheeseen tarkemmin, suosittelen pistäytymään Kelly-Ann Maddoxin YouTube-kanavalla. Hän julkaisee tässä kuussa paljon aiheeseen liittyvää materiaalia, ja sitä löytyy runsaasti myös hänen laajasta videoarkistostaan. Kelly-Ann on kokenut tarottulkitsija, sekä ihanan valoisa ja oivaltava henkinen opettaja.

Ja sitten varsinaiseen aiheeseen eli syyskuun taroskooppiin. Self-love septemberin hengessä nostin syyskuuta varten jokaiselle horoskooppimerkille tarotpakan valttikorttien joukosta yhden kortin, ja valitsin intuitiivisesti siihen sopivan sitaatin muistuttamaan meitä jokaista itsensä rakastamisen tärkeydestä.

Halutessasi voit kirjoittaa sitaatin pienelle muistilapulle, ja kiinnittää sen näkyvälle paikalle esimerkiksi jääkaapin oveen. Tai kantaa sitä mukanasi lompakossa syyskuun ajan, jotta muistat kuinka tärkeä olet.

Ympäröidään itsemme rakkaudella ja hyväksynnällä – ja katsotaan mitä tapahtuu.

♥Anna♥

KUVAT

Postauksen kuvat ovat omia (ethän käytä niitä ilman lupaa). Kuvissa esiintyvä tarotpakka: Thoth Tarot.

LUE LISÄÄ

Voimaannuttava tarot – löydä sisäiset voimavarasi korttien avulla

Lumoisa testaa: meditointisovellukset älypuhelimeen ja tablettiin

Se Oikea auttaa sinua kasvamaan ihmisenä

Ekologisuus on osa henkistä polkua

TESTAA ITSESI

Testaa kuinka intuitiivinen olet!

Tiedätkö, minkä värinen on aurasi? Tee Lumoisan testi!

 

 

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.