Tarot & häät: TOP 3 korttia kihlaukseen ja avioliittoon

Tarotkorteilta kysytään usein rakkauteen ja parisuhteeseen liittyviä asioita. Jos mietit, onko kumppanillasi aikeita polvistua eteesi sormuksen kanssa, tai pohdit onko tulevalle kesälle tiedossa hääkutsuja, lue eteenpäin. Tässä minun tarotpakkani ”kolme kovinta” korttia enteilemään kihlausta ja avioliittoa!

SAUVAT 4
Sauvojen Nelonen on varmasti kaikkein perinteisin iloisiin perhetapahtumiin, kuten kihlajaisiin ja häihin liitetty kortti. Ihmiset kerääntyvät yhteen juhlistamaan rakkautta ja uutta alkua. Jos odottelisin kosintaa tai hääkutsua, haluaisin ehdottomasti nähdä tämän kortin tarot-pöydässäni.

MALJAT 10
Ja he elivät elämänsä onnellisena loppuun asti… Maljat 10 edustaa parisuhteen täyttymystä, joka ilmenee esimerkiksi kihlauksena, avioliiton solmimisena, yhteisen kodin ostamisena tai perheen perustamisena. Pari säteilee onnea ja positiivisuutta ympärilleen. Heidän suhteensa on noussut uudelle tasolle, ja heillä on aihetta juhlaan.

V. YLIPAPPI
Valttien V. Ylipappi on perinteitä ja yhteiskuntarakenteita edustava kortti, jonka saattaa viitata myös avioliittoon. Tällöin kyseessä tuskin ovat hetken mielijohteesta järjestetyt pikahäät Las Vegasissa, vaan tätä suhdetta on rakennettu pitkään ja hartaasti – ja se kestää. Perhe on yhteiskunnan perusyksikkö, joten Ylipappi antaa mielellään siunauksensa vakaissa aikomuksissa solmitulle avioliitolle.

♥Anna♥

Tarotpakassa on toki muitakin kortteja, jotka saattavat merkitä romanttisia uutisia. Onko sinulla omia suosikkikortteja, jotka viittaavat hääkellojen kilinään? Kommentoi alle!

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!