kolmekorttiamenestys

Tarot & onnistuminen: TOP 3 korttia menestykseen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Jos olet kilpaurheilija, valmistaudut pääsykokeisiin tai suunnittelet oman yrityksen perustamista, saatat haluta kysyä tarotkorteiltasi (tai luotettavalta tarottulkitsijaltasi) menestymisen mahdollisuuksista. Onko nyt oikea aika ottaa ratkaiseva askel, vai pitäisikö vielä odottaa? Tässä artikkelissa jaan omat kolme suosikkikorttiani, jotka enteilevät onnistumista. Kun nämä kortit nousevat tarotpöytään, on aika tarttua tuumasta toimeen!

XIX. AURINKO
Suuren Arcanan valttikortti numero 19 Aurinko on tarotpakan positiivisin kortti. Se näyttää sinulle Universumin taholta kirkkaan vihreää valoa sille, mitä ikinä suunnitteletkin tekeväsi. Sinulla on nyt erinomaiset mahdollisuudet onnistua, joten älä tuhlaa aikaasi epäröintiin. Just go for it!

I. TAIKURI
Valttien I. Taikuri on manifestoinnin mestari, joka kannustaa käärimään hihat ylös ja ryhtymään sanoista tekoihin. Sinulla on kaikki tarvittavat työkalut ulottuvillasi, jotta voit saavuttaa sen mitä haluat. Älä siis tuhlaa aikaasi epäröintiin, vaan ryhdy hommiin! Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet onnistua tavoitteissasi, kunhan olet aktiivinen ja keskityt siihen, mitä haluat saada aikaan.

SAUVAT 6
Sauvojen Kutonen on voiton, saavutuksen ja julkisen tunnustuksen kortti. Jos olisin kilpaurheilija valmistautumassa seuraaviin olympialaisiin, tai opiskelija menossa tärkeään tenttiin, toivoisin juuri tämän kortin nousevan minulle tulkinnassa. Epäonnistuminen ei yksinkertaisesti tule tämän kortin kohdalla kysymykseen!

♥ Anna ♥

Mitkä kortit merkitsevät sinulle lupausta onnistumisesta ja menestyksestä? Ole hyvä, ja kommentoi!

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

1 ajatus aiheesta “Tarot & onnistuminen: TOP 3 korttia menestykseen!”

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.