youtubepikkukuva1 (1)

Tarot & rakkaus: TOP 3 korttia uuteen suhteeseen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Tarotkorteilta kysytään usein rakkauteen ja parisuhteeseen liittyviä asioita. Jos olet sinkku, haluat varmasti tietää, mitkä kortit saattavat merkitä vipinää romanttisella rintamalla. Tässä artikkelissa paljastan omat TOP 3 -korttini Uuteen Rakkauteen!

MALJOJEN ÄSSÄ

Maljojen Ässä on rakkauden siemen, jonka Universumi ojentaa yllättäen eteesi esimerkiksi kaupan kassajonossa, postilaatikolla tai kuntosalilla. Jos tartut tilaisuuteen, ja ryhdyt hoivaamaan tätä lupaavaa alkua, siitä saattaa kasvaa elämää suurempi rakkaustarina! Pidä silmäsi auki ja hankkiudu tilanteisiin, joissa voit tavata uusia ihmisiä.

MALJAT 2

Maljat 2 on kortti, joka viittaa yhteisen sävelen löytämiseen jonkun kanssa. Olet saattanut tuntea tämän henkilön jo jonkin aikaa, mutta et ole koskaan tullut ajatelleeksi häntä ”sillä tavalla”. Hän voi olla se avulias naapuri, joka auttaa sinua lumitöissä. Tai vaikkapa työkaverisi, jonka kanssa olet aina tullut hyvin juttuun. Nyt saattaa hyvinkin käydä niin, että silmänne avautuvat toistenne suhteen, ja kanssakäymisenne syvenee romanttiselle tasolle. Vilkaise ympärillesi – ehkä sinulta on jäänyt jotakin huomaamatta.

VI RAKASTAVAISET

Rakkautta ensi silmäyksellä! Valttien Rakastavaiset on monimerkityksellinen kortti, jonka yksi aspekti on sielunkumppanuus. Oletko halunnut aina löytää Sen Oikean? Tässä se nyt on. Tuntuuko, niin kuin olisit tuntenut hänet aina? Ja olet heti valmis vaikka kuolemaan hänen puolestaan? Sielunkumppanuuteen perustuva ihmissuhde ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Valmistaudu kokemaan suuria tunteita, kiihkeää intohimoa ja aitoa yhteisymmärrystä.  Tämä suhde on kirjoitettu tähtiin, ja se tulee opettamaan sinulle monta tärkeää asiaa elämästä.

kuvassa kolme korttia

Onko sinulla omia suosikkikortteja tarkoittamaan uutta rakkaussuhdetta? Kommentoi alle!

♥ Anna ♥

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.