kuningatartesti_artikkelikuva

Testaa, kuka tarotpakan Kuningattarista olet!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Tämän leikkimielisen testin avulla voit selvittää, ketä tarotpakan neljästä Kuningattaresta muistutat eniten. Oletko räväkkä ja sosiaalinen Sauvojen Kuningatar, herkkä ja intuitiivinen Maljojen Kuningatar, huolehtiva ja käytännöllinen Lanttien Kuningatar vai älykäs ja suorapuheinen Miekkojen Kuningatar?

0%

Horoskooppimerkkisi?

Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash

Mistä vuodenajasta pidät eniten?

Mitä kysyisit ensimmäisenä lapselta, kun hän tulee koulusta?

Unsplash

Valitse eläin!

Suosikkiasusteesi?

Valitse mieluisin matkakohde:

Millainen ystävä olet?

Unsplash

Mitä ajattelet parisuhteesta?

Unsplash

Silloin kun sinulla on huono päivä olet...

Lempivärisi?

Mikä myyttinen jumalatar olisit?

Mihin näistä kuvista haluaisit sukeltaa?

Kuka tarotpakan Kuningattarista olet?
Lanttien Kuningatar

Onneksi olkoon, olet tasapainoinen ja lämmin Lanttien Kuningatar! Olet käytännöllinen, maanläheinen ja huolehtiva henkilö, jonka keittiössä tuoksuu usein tuore korvapuusti. Olet se vähän hössöttävä äitihahmo, joka kyselee ovatko kaikki muistaneet syödä terveellisesti ja käyttää pipoa pakkasella. Luontaisena perheihmisenä viihdyt mainiosti kotiympyröissä, ja termi "kodinhengetär" istuu sinulle täydellisesti. Sinusta on ihanaa siivoilla, järjestellä, puuhastella, tehdä käsitöitä ja kokkailla. Haluat rakentaa mukavan ja turvallisen kodin itsellesi ja läheisillesi. Työelämässä olet ahkera ja tunnollinen puurtaja, joka menestyy hyvin pitkäjänteisyytensä, jalat maassa -asenteensa ja luotettavuutensa ansiosta. Et ehkä ole kaikkein kunnianhimoisin uraohjus, mutta sinulla on kuitenkin selkeä näkemys siitä, mitä työuraltasi haluat. Sinulle sopivia ammatteja voisivat olla esimerkiksi keittäjä, puutarhuri, talonmies, linjastotyöntekijä, kirjanpitäjä, pankkivirkailija, maatalouslomittaja tai siivooja. Olet tarkka ja säästäväinen raha-asioissa, arvostat kohtuutta, ja sinulla voi olla muutenkin melko perinteiset elämänarvot. Olet kiinnostunut ympäristöasioista, ja haluat tehdä kestäviä valintoja. Niinpä pyrit panostamaan määrän sijasta laatuun. Nautit luonnossa liikkumisesta, puutarhatöistä, eläinten hoitamisesta ja muista fyysisistä ja maanläheisistä harrastuksista. Olet luotettava puoliso ja ystävä, rakastat lapsia ja eläimiä, ja olet hyvä antamaan käytännöllisiä neuvoja läheisillesi. Sinun puoleesi käännytään erityisesti silloin, kun tarvitaan konkreettista tukea kuten lämmintä ateriaa, muuttoapua tai rahaa lainaksi. Säästäväisyydestäsi huolimatta olet hyväsydäminen ja antelias, ja autat aina ystävää hädässä jos se vain suinkin on mahdollista. Varjopuolena saatat joskus innostua huolehtimaan muista oman hyvinvointisi kustannuksella. Sinulla voi olla taipumusta tukahduttaa vaikeita tunteita ruoan ja juoman avulla, jolloin terveet elämäntavat ja kohtuus saattavat unohtua. Äitinä ja puolisona sinulle voi muodostua kiusaus olla liiankin huolehtivainen ja ylisuojeleva, jolloin et anna läheisillesi mahdollisuutta oppia kantamaan vastuuta itsestään ja tekemisistään. Perheellesi sinun keittiösi on kuitenkin maailman paras paikka, ja sinä olet se ihana muumimamma, jonka käsilaukusta löytyy ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Chakra: 1. chakra (juurichakra). Eläin: jänis. Kivi: punainen jaspis. Kasvi: viherminttu, rohtosalkoruusu.
Maljojen Kuningatar

Onneksi olkoon, olet intuitiivinen ja herkkä Maljojen Kuningatar! Olet empaattinen, tunteellinen ja avosydäminen henkilö, joka loistaa erityisesti kuuntelijan ja lohduttajan roolissa. Autat toisia ymmärtämään omia tunteitaan, huomaamaan intuitiiviset ja alitajuiset viestit, ja seuraamaan Sisäisen Viisautensa johdatusta. Olet se ihana ihminen, joka on aina ensimmäisenä kysymässä läheisiltään, mitä heille kuuluu - ja joka on myös aidosti kiinnostunut kuuntelemaan vastauksen. Sinulla on voimakas yhteys Korkeampaan Minääsi. Olet virittäytynyt kuuntelemaan intuitiosi johdatusta, ja kiinnität paljon huomiota uniisi ja muihin alitajunnastasi kumpuaviin viesteihin. Sinulla saattaa olla luontaisia selvänäkijän lahjoja. Äitinä ja puolisona olet rakastava ja lämmin, mutta et ole välttämättä kaikkein käytännöllisin talousihminen. Annat paljon itsestäsi läheisillesi ja muulle maailmalle, joten tarvitset melko paljon omaa tilaa ja yksinäisyyttä ladataksesi akkujasi. Rakastat oleskella veden äärellä. Veden elementti inspiroi ja rauhoittaa sinua, ja antaa sinulle lisää elinvoimaa. Olet taiteellinen ja idearikas, ja sinulla on synnynnäinen kyky myös innoittaa muita heittäytymään luovuuden virtaan. Muusan rooli sopii sinulle hyvin, sillä persoonaasi luonnehtivat vapaus, omaperäisyys ja uudet näkökulmat. Toisaalta voit ammentaa luovaa energiaa ihan itsekin, ja kanavoida sen mitä upeimmiksi mestariteoksiksi. Sinulla on loistava maku ja vahva kauneudentaju, joten sovit hyvin visuaalisuutta edellyttäviin ammatteihin kuten valokuvaajaksi, taidemaalariksi, meikkaajaksi, muotisuunnittelijaksi tai graafikoksi. Empaattisuutesi ansiosta sovellut hyvin myös hoiva- ja kasvatusalalle kuten sairaanhoitajaksi, lastentarhanopettajaksi tai sosiaalityöntekijäksi. Silloin kun et ole parhaimmillasi, tunteesi saattavat ailahdella laidasta laitaan. Yhdessä hetkessä olet masentunut ja toisessa hetkessä rakastat koko maailmaa. Sinulla voi olla taipumusta kärsiä kiltin tytön syndroomasta, eli pyrit miellyttämään muita ihmisiä jopa oman hyvinvointisi kustannuksella. Ellet pidä huolta omista rajoistasi ja opettele aktiivisesti erottelemaan toisten ihmisten energioita omistasi, erityisherkkyydestäsi saattaa muodostua melkoinen rasite. Varjopuolena voit olla myös taipuvainen läheisriippuvuuteen tai muuhun tunnetason manipuloivaan käytökseen. Chakra: 2. chakra (sakraalichakra). Eläin: delfiini. Kivi: ruusukvartsi. Kasvi: seetri, seljankukka.
Sauvojen Kuningatar

Onneksi olkoon, olet rohkea ja sosiaalinen Sauvojen Kuningatar! Olet itsevarma, hauska ja seikkailullinen henkilö, joka nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Kuvaus "social butterfly" sopii sinuun täydellisesti. Olet ulospäinsuuntautunut ja puhelias, ja sinulla on luontainen kysy saada ihmiset viihtymään seurassasi. Lämpösi, karismasi ja loistava huumorintajusi houkuttelee tehokkaasti puoleesi myös vastakkaisen sukupuolen edustajia, ja tätä viehätysvoimaasi käytät häpeämättömästi hyväksesi tarpeen vaatiessa. Tämä Kuningatar tietää mitä haluaa, ja on valmis tekemään melkein mitä tahansa sen saadakseen. Olet itsenäinen ja vapaudenhaluinen feministi, etkä totisesti tarvitse ketään rinnallesi ollaksesi onnellinen, elättääksesi itsesi tai saadaksesi talvirenkaitasi vaihdettua. Koulussa olit yksi luokan "suosituista", ja myös työelämässä sinusta pidetään paljon. Olet luontainen johtajatyyppi, sinussa on aimo annos kilpailuhenkeä ja energiatasosi tuntuu aina olevan korkealla. Rohkeutesi ja ulospäinsuuntautuneisuutesi ansiosta sovit mainiosti esimerkiksi myynti- ja markkinointitehtäviin tai sijoitusalalle. Toisaalta saatat hyvinkin työskennellä vaikkapa kiipeilyoppaana, tai muissa eksoottisissa ja fyysisesti vaativissa tehtävissä. Optimistisuutesi ja avoimuutesi ohella sinussa on myös toinen puoli, joka yleensä on katseilta piilossa. Siihen liittyy vaaran ja vaikutusvallan viehätystä, kiinnostusta mystiikkaa ja okkultismia kohtaan, sekä halua manipuloida todellisuutta esimerkiksi magian keinoin. Sinulla saattaakin olla luontaisia kykyjä esimerkiksi noituuden saralla. Varjopuolena sinulla voi olla taipumusta itsekkyyteen, impulsiivisuuteen ja huomionhakuisuuteen. Jos kateus tai mustasukkaisuus saa sinusta yliotteen, sinusta saattaa kuoriutua manipuloiva ja selkäänpuukottava Raivotar, joka tekee kaikkensa tuhotakseen "vastustajansa". Yleensä on kuitenkin niin, että toiset kadehtivat sinua, sillä säteilysi, kauneutesi ja seksikkyytesi varastavat huomion, minne ikinä menetkin. Chakra: 3. chakra (solar plexus). Eläin: kissa, leijona. Kivi: pyriitti. Kasvi: auringonkukka.
Miekkojen Kuningatar

Onneksi olkoon, olet vahva ja itsenäinen Miekkojen Kuningatar! Olet älykäs, rehellinen, ja selkeä sanoissasi. Rakastat totuutta ja sinulla on hyvä oikeudentaju, eivätkä tunteet ja sentimentaalisuus pääse sumentamaan arvostelukykyäsi. Sinulla on tapana ilmaista mielipiteesi suoraan, ja välillä saatat tulla tahattomasti loukanneeksi toisten tunteita terävän kielesi kanssa. Tarvitset paljon omaa tilaa, ja nautit rauhallisesta koti-illasta kiinnostavan kirjan parissa. Perhe-elämä ei välttämättä ole sinua varten, eikä parisuhdekaan ole sinulle mikään välttämättömyys ollaksesi onnellinen. Toisaalta nautit syvällisestä keskustelusta ja ajatustesi jakamisesta luotettavan kumppanin tai ystävän kanssa. Olet korostetun rationaalinen, nautit vastuun kantamisesta ja viihdyt itsenäisessä ammatissa kuten kirjailijana, lääkärinä, terapeuttina, asianajajana tai opettajana. Asiantuntijan rooli sopii sinulle erittäin hyvin. Joskus saatat olla ankara itseäsi kohtaan, ja vaadit itseltäsi liikaa. Välillä voisikin olla hyvä höllätä vähän, ja opetella olemaan itseään kohtaan armollisempi. Silloin kun et ole parhaimmillasi, sinulla voi olla taipumusta olla vaativa ja tuomitseva myös muita kohtaan. Varjopuolena voit olla myös kylmä ja etäinen erakkoluonne, jonka on vaikea päästää ketään lähelleen. Olet viisas ja kokenut, tunnet itsesi hyvin ja sinulla on syvällinen maailmankatsomus. Viisautesi ja itseymmärryksesi ovat muodostuneet kovien kokemusten myötä, ja sinua voi hyvällä syyllä verrata hioutuneeseen timanttiin. Chakra: 4. chakra (sydänchakra). Eläin: lintu, perhonen. Kivi: akvamariini. Kasvi: eukalyptus, rohtokalmojuuri.

Share your Results:

Kuvissa esiintyvä tarotpakka: Morgan-Greer Tarot.

Tarotkortteja esittävät kuvat omia, muut kuvat Unsplash.

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

4 ajatusta aiheesta “Testaa, kuka tarotpakan Kuningattarista olet!”

  1. Der Seidenspinner

    Voi miten hauska testi!!! Ja olen siis ihan varma itsekin että olen nykyään Maljojen Kuningatar. Nuorempana olin ehdottomasti Sauvojen Kuningatar <3 Taidanpa alkaa lukijaksesi. Kivaa päivää sinulle!

    1. Kiva kuulla, että pidit testistä! <3 Minulle on myös käynyt niin, että iän myötä minusta on kuoriutunut Maljojen Kuningatar. Nuorempana Miekkojen Kuningattaren piirteet korostuivat enemmän. 🙂

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.