yliaistittesti_artikkelikuva

Testaa, mikä on vahvin yliaistisi!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Tunnettuja yliaistillisia kykyjä ovat muun muassa selvänäköisyys ja -kuuloisuus, empatia, selvätietäminen, auran lukeminen, telepatia, astraaliprojektio ja mediumismi.

Yhteistä näille intuitiivisille kyvyille on se, että niissä on kyse energian tulkitsemisesta. Ja se on taito, joka meillä jokaisella on luonnostaan.

Tiedätkö sinä, mikä on sinun luontaisesti vahvin yliaistisi? Tee Lumoisan leikkimielinen testi!

0%

Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?

Miten opit parhaiten uusia asioita?

Palaa mielessäsi takaisin koulun penkille. Millainen oppija olit?

Lempivärisi?

Lempiaineesi koulussa?

Mikä näistä tarotkorteista vetää sinua eniten puoleesi?

Mikä seuraavista pitää eniten paikkaansa sinun kohdallasi?

Toiveammattisi lapsena?

Mikä on sinulle mieluisin tapa kommunikoida ihmisten kanssa?

Millä alueella olet luontaisesti lahjakas?

Mikä seuraavista lauseista sopii sinuun parhaiten?

Testaa, mikä on vahvin yliaistisi!
Selvänäköisyys

Onneksi olkoon, vahvin yliaistisi on selvänäköisyys! Olet visuaalinen ihminen, jolla on eloisa mielikuvitus ja mahdollisesti myös kuvataiteellisia lahjoja. Täyttyivätkö kouluvihkojesi reunat kaikenlaisista piirrustuksista? Uudet asiat jäävät parhaiten mieleesi kuvina ja symboleina, ja sinulla on tapana hahmottaa laajempia asiakokonaisuuksia esimerkiksi listojen tai ideakarttojen avulla. Saatat toisinaan nähdä varsin vilkkaita ja todentuntuisia unia. Mikäli haluat vahvistaa intuitiotasi, sinun kannattaa tehdä runsaasti mielikuvamatkoihin ja visualisointitekniikkaan keskittyviä meditaatioharjoituksia. Oletko kokeillut aurojen eli energiakenttien havainnointia? YouTubesta löytyy tähän aiheeseen hyviä ohjevideoita. Myös intuitiivinen piirtäminen tai maalaaminen voisi olla sinun juttusi. Mielikuvituksesi on sinun tärkein vahvuutesi, joten älä aliarvioi sitä! Mitä selkeämpiä ja eloisampia mielikuvia pystyt luomaan "sisäisillä silmilläsi", sitä helpompi sinun on tulkita intuitiivisia viestejä.
Selväkuuloisuus

Onneksi olkoon, vahvin yliaistisi on selväkuuloisuus! Olet auditiivinen ihminen, eli tapasi hahmottaa maailmaa ja omaksua uutta tietoa nojaa vahvasti kuuloaistiisi. Koulussa asiat jäivät parhaiten mieleesi opettajan puheesta, ja lempiaineesi oli musiikki tai matematiikka. Sinulla on todennäköisesti hyvä rytmitaju ja sävelkorva, ja saatat olla lahjakas laulaja tai soittaja. Musiikin kuunteleminen rentouttaa ja virkistää sinua, ja se toimii sinulle myös eräänlaisena muistipankkina: jokin kappale tuo sinulle aina mieleen tietyn tapahtuman vaikka vuosikymmentenkin takaa. Voit hyödyntää herkkää kuuloaistiasi myös intuitiivisten kykyjesi kehittämisessä. Ohjattu meditaatio sopii sinulle hyvin, ja myös erilaisia taustamusiikkeja kannattaa kokeilla meditointiharjoittelun tukena. Testaa, miten binauraaliset rytmit ja Solfeggio-taajuudet vaikuttavat kykyysi rentoutua ja päästä meditatiiviseen tilaan. Myös erilaisten instrumenttien kuten shamaanirummun tai äänimaljojen käyttö saattaa hyvinkin aktivoida intuitiotasi.
Selvätietäminen

Onneksi olkoon, vahvin yliaistillinen kykysi on selvätietäminen. Olet todennäköisesti kinesteettinen havainnoija, eli uudet asiat jäävät parhaiten mieleesi omakohtaisen kokemisen ja tekemisen kautta. Et välttämättä ollut koulussa mikään "lukutoukka", vaan toiminnalliset tunnit kuten liikunta ja käsityö olivat enemmän sinun makuusi. Toisaalta saatoit olla kiinnostunut hyvin monista asioista, ja suorastaan imit tietoa itseesi. Sinulla voi olla melko rationaalinen ja käytännönläheinen elämänkatsomus, etkä ehkä pidä itseäsi erityisen intuitiivisena ihmisenä. Olet kuitenkin pannut merkille, että toisinaan sinulle sattuu "outoja" tai "selittämättömiä" asioita. Yhtäkkiä jokin tieto vain pulpahtaa päähäsi, etkä osaa selittää mistä se on peräisin. Selvätietäminen tarkoittaa, että tulkitset energiaa suoraan ajatustesi kautta, eli tieto todellakin vain "ilmestyy jostakin". Kehittääksesi tätä luontaista kykyä sinun kannattaa ryhtyä meditoimaan säännöllisesti. Kokeile erilaisia tapoja hiljentää mielesi, ja luo meditoinnista päivittäinen rutiini. Myös intuitiivinen kirjoittaminen voisi sopia sinulle.
Empatia

Onneksi olkoon, vahvin yliaistisi on empatia! Olet todennäköisesti varsin herkkä ja tunteellinen ihminen, jolle toisten ihmisten ja eläinten hyvinvointi on sydämenasia. Tapasi hahmottaa maailmaa ja omaksua uusia asioita nojaa voimakkaasti kokemiseen ja tunne-elämyksiin, eli olet kinesteettinen oppija. Haju-, maku-, ja tuntoaisti sekä erityisesti kosketus tarjoavat sinulle tärkeitä emotionaalisia virikkeitä, joten rakastat sellaisia asioita kuin leivontaa, käsitöitä, ihmisten halailua ja lemmikkieläinten paijaamista. Empaatikkona sinulla on kyky aistia toisten ihmisten tunnetiloja omassa tunnekehossasi. Sinulta onkin turha yrittää peitellä iloa, surua tai jännitystä. Jotta saisit tästä luontaisesta kyvystäsi parhaan mahdollisen irti, ja voisit kehittää sitä edelleen esimerkiksi parantajan polulla, sinun on tärkeää opetella tunnistamaan, onko jokin tunnetila lähtöisin sinusta, vai tuleeko se jostakin ulkopuoleltasi. Säännöllinen meditaatioharjoitus auttaa sinua vahvistamaan rajojasi ja opit erottamaan, mikä on sinua ja mikä ei.

Share your Results:

Oletko kiinnostunut kehittämään intuitiotasi? Lue lisää!

Kehitä intuitiotasi vahvimman aistisi avulla

Viisi tehokasta harjoitusta intuition vahvistamiseen

Intuitio on kuudes aistimme

Testaa, kuinka intuitiivinen olet!

Kupariketun parhaat vinkit meditointiin

Kuvat

Unsplash

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

9 ajatusta aiheesta “Testaa, mikä on vahvin yliaistisi!”

  1. Milvi kivimaa

    En osa ajatella mitään tästä testistä, oli tämmösiä kysymyksiä, että kaikki ei sopinut

Mitä mieltä olet? Jätä kommentti!

TEE SÄHKÖPOSTITILAUS BLOGIIN

Kirjoita sähköpostiosoite, jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.