auratesti_artikkelikuva2

Tiedätkö, minkä värinen on aurasi? Tee Lumoisan testi!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Aura on ihmisen henkilökohtainen energiakenttä, joka ympäröi kehoa kuin saippuakupla. Sen väristä ja koosta voi tulkita muun muassa henkilön senhetkistä tunnetilaa, vireystasoa, terveyttä sekä muita henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia. Aura ilmentää myös kehon energiakeskusten eli chakrojen tilaa.

Aura ei pysy samanlaisena vuodesta toiseen. Sen väri ja koko voivat muuttua nopeastikin, jos vaikkapa suutut, pelästyt tai rakastut.

Auraa ei yleensä näe paljaalla silmällä, mutta sen aistimista voi harjoitella. Vahvistamalla intuitiotasi eli kuudetta aistiasi parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi havaita energiakenttiä. Auran kuvantamiseen on kehitetty myös useita valokuvaustekniikoita, kuten kirliankuvaus.

Oletko kiinnostunut tietämään, mikä on aurasi pääväri tällä hetkellä? Tee Lumoisan leikkimielinen testi!

Tästä pääset toiseen testiin: Testaa kuinka intuitiivinen olet!

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.

15 ajatusta aiheesta “Tiedätkö, minkä värinen on aurasi? Tee Lumoisan testi!”