"Paras keino ennustaa tulevaisuutta
on luoda se itse."

TILAUSEHDOT

Tutustu tilaus- ja maksuehtoihin huolellisesti ennen tulkinnan varaamista.

Mitä minä odotan sinulta

  • Olethan täysi-ikäinen. En tee korttitulkintoja alle 18-vuotiaille!
  • Olet tutustunut palveluihini ja koet, että minä olen oikea henkilö auttamaan sinua. Huomaathan, etten ole lääkäri, psykiatri, lakimies enkä talousneuvoja. En siis tee lääketieteellisiä diagnooseja, enkä anna sijoitus- tai lainopillisia neuvoja.
  • Sinulla on mietittynä 1 – 2 kysymystä tulkinnan pohjaksi, ja olet halukas kertomaan lyhyesti nykyisestä elämäntilanteestasi. Ennen tulkinnan tekemistä otan sinuun yhteyttä sähköpostitse, ja kysyn muutaman taustoittavan kysymyksen. Mitä tarkemmin korteilta kysyy, sitä selkeämmän vastauksen ne antavat.

Mitä sinä voit odottaa minulta

  • Olen opiskellut tarotin viisautta ja työskennellyt korttien kanssa jo yli 20 vuotta. Käytän tulkintojen tekemisessä voimaannuttavan korttitulkinnan tekniikkaa, ja yhdistelen tarot- ja oraakkelikortteja keskenään.
  • Kokemukseni ja laajan tietopohjani ohella nojaan tulkinnoissa vahvasti intuitiooni, ja toisinaan saan viestejä myös selvänäköisesti tai -kuuloisesti. Koen olevani korttitulkitsijana eräänlainen tulkki, joka kääntää henkisempien tasojen (henkioppaat, suojelusenkelit, sielu, Korkeampi Minä) välittämiä viestejä arkikielelle.
  • Vaikka hyödynnän toisinaan tulkinnoissani psyykkisiä kykyjä, en ole meedio enkä energiahoitaja. Jos siis haluat saada yhteyden edesmenneeseen omaiseesi, etsit kadonnutta ihmistä tai esinettä, tai tarvitset energiapuhdistusta, voin suositella sinulle näiden alojen erityisosaajia.

Kokemukseni mukaan tarot- ja oraakkelikortit ovat parhaimmillaan tilanteissa, joissa kysyjä kaipaa apua oman Sisäisen Viisautensa kuulemisessa. 

Tällaisia ovat erilaiset valintatilanteet, elämänmuutokset ja toisaalta sellaiset ajanjaksot, joissa ihminen kokee olevansa jollakin tavalla jumissa epätyydyttävässä tilanteessa. Vastaukset elämän tärkeisiin kysymyksiin löytyvät ihmisestä itsestään, ja tarotkortit voivat auttaa niiden tiedostamisessa.

Huom! En ole ennustaja. Uskon vakaasti, että jokaisella ihmisellä on vapaa tahto, ja sitä kautta mahdollisuus muuttaa tulevaisuuttaan niin negatiiviseen kuin positiiviseenkin suuntaan.

Tarotkortit näyttävät, mihin suuntaan asiat ovat todennäköisimmin kehittymässä tästä hetkestä käsin. Mitä kauemmaksi tulevaisuuteen yritämme kurkistaa, sitä enemmän muuttujia on vaikuttamassa lopputulokseen.

Voimaannuttavan tarottulkinnan voima ja viisaus nousee tästä hetkestä: kun tiedät mitä todella haluat, ja uskot pystyväsi vaikuttamaan tavoitteidesi saavuttamiseen omilla valinnoillasi, olet jo hyvän matkaa menossa kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää.

Luottamuksellisuus

Teen jokaisen korttitulkinnan henkilökohtaisesti, ja ehdottoman luottamuksellisesti. Asiakastietoja ei luovuteta kenenkään ulkopuolisen haltuun, eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksissa.

Toimitustapa

Toimitan tulkinnan valintasi mukaan joko sähköpostitse, videoituna tai WhatsApp-pikaviestisovelluksen välityksellä.

  • Sähköpostitulkinta: Saat sähköpostiisi pdf-tiedoston, jossa on tekstiä ja korkealaatuiset valokuvat.
  • Videotulkinta: Lähetän sähköpostiisi yksityisen videolinkin, josta pääset katsomaan tulkinnan ja lataamaan sen omalle tietokoneellesi.
  • WhatsApp-tulkinta: Toimitan tulkintatekstin ja kuvat suoraan puhelimeesi WhatsApp-pikaviestisovelluksen avulla. Tämä edellyttää, että sinulla on käytössäsi älypuhelin ja olet ladannut siihen WhatsApp-sovelluksen. 

Teen tulkintoja myös kasvotusten. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, lähetä minulle viestiä tai sähköpostia, niin sovitaan tapaaminen. 

Toimitusaika

Toimitusaika on sähköposti- ja videotulkinnoissa normaalisti 4 – 8 arkipäivää ja WhatsApp-tulkinnoissa 2 – 4 arkipäivää. Teen kaikki tulkinnat henkilökohtaisesti, joten toimitusaika vaihtelee jonotustilanteen mukaan.

Maksuehdot

Tulkintojen ajankohtaiset hintatiedot löytyvät verkkokaupasta. Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Maksutapoina ovat PayPal ja tilisiirto. Varaus astuu voimaan sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tililläni. Jos sinulla on kysyttävää maksamisesta, ota yhteyttä anna@lumoisatarot.com

Tilauksen peruuttaminen

Otathan ostopäätöstä tehdessäsi huomioon, että henkilökohtaisesti tehtävillä tulkinnoilla ei ole palautusoikeutta. Jos haluat peruuttaa tekemäsi tilauksen, jota en ole ehtinyt vielä toimittaa, ole hyvä ja tee se mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia anna@lumoisatarot.com