Voimaannuttava tarottulkinta

Voimaannuttava korttitulkinta on henkilökohtainen ja maaginen kurkistus elämäsi ajankohtaisiin asioihin. Voit pyytää kerrallaan ohjausta 1 – 2 kysymykseen, joiden pohjalta suunnittelen intuitiivisesti tilanteeseesi parhaiten sopivan tulkintapöydän.

Toimitan tulkinnan valintasi mukaan joko sähköpostilla tai videoituna.

Sähköpostitulkinta: Lähetän tulkinnan pdf-tiedostona ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Videotulkinta: Lähetän sähköpostiisi yksityisen videolinkin, jonka kautta pääset katsomaan tulkintavideosi ja lataamaan sen itsellesi.

Varattuasi ja maksettuasi tulkinnan olen sinuun yhteydessä sähköpostitse, ja kysyn sinulta muutaman taustoittavan kysymyksen.

 

 

59.90 

Varasto loppu

Tarot- ja oraakkelikortit ovat tehokas työväline itseymmärryksen parantamiseen, suunnan selkiyttämiseen ja laajemman näkökulman tavoittamiseen. Pysähdyt hetkeksi todella kuuntelemaan itseäsi, ja saat tilanteeseesi ohjausta sielusi ja henkioppaidesi tasolta.

VOIMAANNUTTAVA KORTTITULKINTA

• painottaa kysyjän Sisäistä Viisautta oikeiden ratkaisujen tekemisessä
• kartoittaa erilaisia mahdollisuuksia ja suuntia, joita voit lähteä tutkimaan
• vahvistaa itseluottamustasi ja rohkaisee sinua olemaan oman onnesi seppä
• muistuttaa sinua valinnanvapaudesta: omien valintojesi kautta muovaat aktiivisesti omaa tulevaisuuttasi
• ei passivoi, lamaannuta, rajoita, pelottele tai poissulje… vaan aktivoi, inspiroi, rohkaisee, kannustaa ja avaa uusia näkökulmia

Löydät lisätietoa käyttämästäni tulkintatekniikasta tästä blogiartikkelista.

MILLAINEN TULKINTA ON

Voimaannuttava korttitulkinta on henkilökohtainen ja maaginen kurkistus elämäsi ajankohtaisiin asioihin. Voit pyytää kerrallaan ohjausta 1 – 2 kysymykseen, joiden pohjalta suunnittelen intuitiivisesti tilanteeseesi parhaiten sopivan tulkintapöydän. Varattuasi ja maksettuasi tulkinnan Lumoisan verkkokaupassa olen sinuun yhteydessä sähköpostitse, ja kysyn sinulta muutaman taustoittavan kysymyksen.

Toimitan tulkinnan valintasi mukaan joko sähköpostilla tai videoituna.

• Sähköpostitulkinta: Lähetän tulkinnan pdf-tiedostona ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
• Videotulkinta: Lähetän sähköpostiisi yksityisen videolinkin, jonka kautta pääset katsomaan tulkintavideosi ja lataamaan sen itsellesi.

Toimitusaika on normaalisti 4 – 8 arkipäivää. Huom! Varmista, että ilmoitat tilauksen yhteydessä toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, jotta saan sinuun yhteyden ja pystyn toimittamaan tulkinnan sinulle.

MITEN TULKINTA VARATAAN

Voit varata voimaannuttavan tarottulkinnan kätevästi Lumoisan verkkokaupasta.

Maksutapoina ovat PayPal ja pankkisiirto. Tehtyäsi tilauksen saat siitä tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Maksaessasi PayPalin kautta tilauksesi aktivoituu saman tien. Sen sijaan jos valitset maksutavaksi pankkisiirron, tilauksesi aktivoituu sitten, kun maksusuoritus näkyy tililläni.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Olethan täysi-ikäinen. Teen korttitulkintoja vain 18 vuotta täyttäneille.

Teen jokaisen korttitulkinnan henkilökohtaisesti ja ehdottoman luottamuksellisesti. En luovuta henkilötietojasi kenellekään. Henkilökohtaisesti tehtävillä korttitulkinnoilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoa tilaus- ja maksuehdoista löydät tältä sivulta. Tutustuthan sen sisältöön huolellisesti ennen tulkinnan varaamista.

LATAA KUUTYÖKIRJA + TOTEUTA UNELMASI!
Kuutyöskentelyn avulla syvennät itsetuntemustasi, vahvistat yhteyttä luontaisiin sykleihisi, ja edistät tavoitteidesi saavuttamista. Ilmaisesta, 29-sivuisesta Kuutyökirjasta löydät parhaat työvälineet kuutyöskentelysi tueksi. Lisää vinkkejä ja kuutietoutta saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä suoraan sähköpostiisi.
En pidä roskapostista. Voit luottaa siihen, ettei sähköpostiosoitettasi käytetä muihin tarkoituksiin.