WhatsApp-pikatulkinta

19.90 

Nyt voit tilata tarottulkinnan suoraan puhelimeesi WhatsApp-pikaviestiohjelman välityksellä!

Käytän tässä tulkinnassa kolmen kortin tarotpöytää, ja saat vastauksen yhteen valitsemaasi kysymykseen.

 

 

Saatavuus: Varastossa

Nyt voit tilata tarottulkinnan suoraan puhelimeesi WhatsApp-pikaviestiohjelman välityksellä!

MILLAINEN WHATSAPP-PIKATULKINTA ON?

Käytän tässä tulkinnassa kolmen kortin tarotpöytää, ja saat vastauksen yhteen valitsemaasi kysymykseen. Lähetän tulkintatekstin ja kuvan nostamistani korteista suoraan puhelimeesi.

Tämä on nopein ja edullisin toimitustapa. Se edellyttää, että sinulla on ilmainen WhatsApp-sovellus ladattuna älypuhelimeesi.

Varattuasi ja maksettuasi tulkinnan Lumoisan verkkokaupassa olen sinuun yhteydessä WhatsApp-viestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon, ja kysyn sinulta muutaman taustoittavan kysymyksen.

Toimitusaika on normaalisti 2 – 5 arkipäivää. Huom! Varmista, että ilmoitat tilauksen yhteydessä toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, jotta saan sinuun yhteyden ja pystyn toimittamaan tulkinnan sinulle.

MITEN TULKINTA VARATAAN

Voit varata WhatsApp-tulkinnan kätevästi Lumoisan verkkokaupasta. Maksutapoina ovat PayPal ja pankkisiirto. Tehtyäsi tilauksen saat siitä tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Maksaessasi PayPalin kautta tilauksesi aktivoituu saman tien. Sen sijaan jos valitset maksutavaksi pankkisiirron, tilauksesi aktivoituu sitten, kun maksusuoritus näkyy tililläni.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Olethan täysi-ikäinen. Teen korttitulkintoja vain 18 vuotta täyttäneille.

Käytän tulkinnoissani voimaannuttavan tarottulkinnan tekniikkaa. Voit lukea siitä lisää tästä blogiartikkelista.

Teen jokaisen tulkinnan henkilökohtaisesti ja ehdottoman luottamuksellisesti. En luovuta tietojasi ulkopuolisille. Huomaathan, ettei henkilökohtaisesti tehdyillä tulkinnoilla ole palautusoikeutta.

Lisätietoa tilaus- ja maksuehdoista löytyy tältä sivulta. Tutustu sivun sisältöön huolellisesti ennen tulkinnan varaamista.